Rólunk

A Combit Számítástechnikai Zrt. független, magyar tulajdonban álló, IT szolgáltatást kínáló részvénytársaság. Cégünk elődje, a Combit Számítástechnikai Gmk. 1985-ös megalakulásakor alapvető célja a kor legújabb technológiáit alkalmazó szoftverek és műszaki berendezések fejlesztése volt. Azóta a vállalkozás közel 30 évnyi piaci tapasztalatot szerzett, illetve állományi létszáma napjainkban 50 fő körül mozog, de ezen célkitűzés a mai napig semmit sem változott.
Innovatív szemléletünknek és a tudásba, mint legfőbb értékbe vetett hitünknek köszönhetően cégünk mindig nagy hangsúlyt fektetett a technológiák ismeretére és a fejlesztési módszertanok minél alaposabb felhasználására. Sikeres csapatunk törzsgárdája kvalifikált informatikusokból, fejlesztő és szervező szakemberekből áll.

Minőségpolitikánk

Vállalkozásunk eltökélt annak érdekében, hogy az általa és együttműködő partnerei által nyújtott szolgáltatások minőségével és megbízhatóságával maradéktalanul megfeleljen a megrendelők elvárásainak és követelményeinek.
Ennek megvalósítása érdekében MSZ EN 9001:2009 szabvány szerint kialakított minőségirányítási rendszert vezettünk be és működtetünk, amely garantálja szolgáltatásaink állandó magas minőségét, illetve annak folyamatos fejlesztését.

Értékeink

Cégünk szlogenje - "Tudásunkkal segítünk, hogy sikere ne legyen véletlen" - tükrözi, hogy a minőségi munkát nem kizárólag a folyamatok szabványosítása biztosítja, hanem az egyének képzettsége, tapasztalata és kvalitásai.
Munkánk során a szenvedélyünk, vállalkozó és újító szellemünk határoz meg bennünket. Ezen értékek vezérelnek minket munkánk során; erre az alapkőre épül szervezetünk.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között üdvözölhetjük!

Simon László
Szoftverfejlesztési igazgató
Igazgatótanács elnöke