LYSTRA

A Combit Zrt., a Pannon Egyetem nyelvtanárainak szakértelmével kifejlesztett alkalmazása letölthető az App Store-ból, illetve a Google Play-ről.

Multimédiás tananyagainkkal a felhasználó nem csak a Pannon Nyelvvizsgaközpont nyelvvizsgájára készülhet fel, hanem a legtöbb akkreditált nyelvvizsgán is előforduló feladattípus megismerésével könnyebben és gyorsabban elérheti az angol középfokú (B2) szintet.
A teljes szoftver közel 1000 leckét tartalmaz. Leckénként hét játékos feladat megoldásával mind a négy nyelvismerethez szükséges készség (beszéd, írás, olvasás és hallásértés) fejlesztésére lehetőség nyílik.

Az alkalmazás ez egyes leckék letöltését követően helytől és internet kapcsolattól függetlenül (akár utazás közben is) használható, felfüggeszthető, majd újra folytatható. Az applikációban elérhető feladatok egy része automatikus javítású, míg a kifejtős részeket (írásbeli és szóbeli) az interaktív adatcserének köszönhetően szakképzett nyelvtanáraink javítják. A felhasználók az értékeléseken keresztül folyamatos visszajelzést kapnak a teljesítményük változásáról.

Ha folyamatosan fejlődő és bővülő alkalmazást keres, mert a nyelvvizsgára való felkészülés a cél – a Lystrát Önnek találtuk ki!

A Lystra letölthető, illetve az alkalmazással kapcsolatban további információ a http://www.lystra.hu honlapon található.
Pannon Mobil Nyelvoktató Központ weboldala: http://www.pmnyk.hu/hu

Tekintse meg galériánkat